Over ons

Thuistravel.nl is ontstaan doordat wij als ervaren reizigers vaak merkte dat de meeste mensen tegenwoordig kiezen om hun vakantie thuis te boeken. Doordat mensen ons vaak advies vroegen vanwege onze ruime ervaring hebben wij gemeend door thuistravel op te zetten aan deze vraag te voldoen.

Nu 2019 is er veel veranderd, de meeste mensen boeken zelf of kennen wel iemand in de omgeving die kan helpen met het boeken en vinden van de leukste aanbiedingen. De aanbiedingssites vliegen als paddestoelen de grond uit. Dit is voor ons de reden om het over een andere boeg te gooien.

Op al die aanbiedingsites is amper nog ruimte voor informatie over plaatsen en bezienswaardigheden, tips wat te doen en zaken die meer vertellen over de bestemming.

Wij gaan ons nu richten op reisbestemmingen dichtbij huis. We verzamelen informatie en delen onze ervaring waardoor u echte informatie vindt en het komt ook dicht bij onze naar “thuistravel”.

Vakantie’s dichtbij huis. Wij zullen ons richten op Nederland, Belgie en Duitsland met hier en daar wat uitschieters naar andere plekken in de wereld.

We hopen u vaak te mogen begroeten op onze site en mocht u zelf leuke wetenswaardigheden weten of zaken die we echt moeten delen dan kunt u ons vinden op facebook waar u ons een bericht kunt sturen.

Uw thuistravel crew

Roberto & Rocco