Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hond mee op vakantie.

Hoort jullie hond ook bij het gezin? Kun je niet zonder hem/haar op vakantie?HuisdierSpecials

Als hondenliefhebber vinden wij het ook belangrijk dat mensen met hun trouwe viervoeter ook samen op vakantie kunnen gaan. Soms is het even zoeken om een leuke lokatie te vinden waar honden ook zijn toegestaan.

We hebben een leuk lijste met hondvriendelijke parken gevonden, waar zowel jullie als jullie trouwe vriendje mee op vakantie mag en het genieten met en van elkaar kan beginnen.

Bekijk hier de complete lijst, KLIK HIER

Of een van onze andere hondvriendelijke partners:

Tips als u uw hond meeneemt op vakantie:

  • Zorg voor de verplichte inentingen en een dierenpaspoort. Bespreek ruim voor vertrek met uw dierenarts of dierenspeciaalzaak de geldige regels voor uw specifieke vakantiebestemming.
  • Een chip is in de meeste vakantie landen verplicht. Controleer of de chip van uw hond de juiste informatie bevat en of het chipnummer in de papieren is terug te vinden. Uw dierenarts kan dit voor u doen.
  • Kijk op de papieren van uw hond of de vaccinatie voor rabiës (hondsdolheid) nog geldig is. Als de datum verlopen is dan moet u een nieuwe vaccinatie halen.
  • Laat uw hond bij warmte nooit achter in de auto. Ook niet met de ramen open.