Ermelo: Recreatiepark De Paalberg

In het Gelderse Ermelo,  dat gelegen is aan de rand van de Veluwe, waar rust gecombineerd met recreatie de ideale plaats is voor een geweldige vakantie vindt je recreatiepark De Paalberg

Recreatiepark De Paalberg

Comfortabel kamperen in het groen
De camping kent veel ruime groene open grasvelden waar de kampeerder echt tot rust kan komen. Ondanks de vele bomen heeft elke kampeerplaats ook voldoende zonne-uren. Daar heeft de eigenaar bij de aanleg van de plaatsen rekening mee gehouden. Alle plaatsen zijn zeer ruim opgezet. Het verschil tussen de standaardplaatsen en de comfortplaatsen zit ‘m niet in de grootte, maar in de eigen watervoorziening bij de comfortplaatsen. Een aantal velden kijken uit op een speelveldje. Kampeerders die waarde hechten aan hun privacy, kunnen kiezen voor een privé plaats. Er zijn ook ingerichte accommodaties die te huur worden aangeboden.

Zwemmen kan altijd
Wie graag een duik neemt, heeft op Recreatiepark De Paalberg de luxe om te kiezen. Het overdekte zwembad heeft een leuke glijbaan en een aantal kleurrijke speeltoestellen in het peuterbadje. Daarnaast is het ruime en verwarmde buitenbad ideaal om baantjes te trekken. In de schoolvakanties liggen er allerlei opblaasbare speeltoestellen in het water voor volop waterplezier. Ook buiten is er een kinderbad, met een lage glijbaan. Daarnaast is er op de camping een whirlpool, een sauna en een Turks stoombad.

Recreatiepark De Paalberg

Sanitair
Het sanitair op Recreatiepark De Paalberg is goed in orde. Verdeeld over het terrein zijn er drie sanitairgebouwen: De Luifel, de Koepel en de Piramide. Allemaal ruim opgezet, compleet, en netjes verzorgd. De temperatuur van de douche is zelf in te stellen.

Recreatiepark De Paalberg

Feest met Bally tijdens schoolvakanties
Dankzij de vele speelveldjes en het waterspeeltoestel kunnen kinderen zich hier prima vermaken. Maar voor de jongste kampeerders wordt nog meer uit de kast gehaald tijdens de schoolvakanties. Bally, de parkmascotte, staat klaar om iedereen een leuke middag te bezorgen. Dat doet hij samen met parkvrienden Elle en Izzy die regelmatig van de partij zijn. Naast een knutsel-en bingomiddag, staat er een springkussen, worden er playbackshows georganiseerd en kunnen kinderen instappen voor een ritje in de huifkar.

Voor meer info en boeken, click hier